Står autopiloten på?

Det er ingen hemmelighet at hjernen min fungerer på en snål måte, og av og til så må jeg stoppe opp å lure litt selv også. Det jeg tenker og føler på er det egentlig sånn det er? Vel det er jo min sannhet og min måte å se livet på er det ikke?

Jeg underviser i mindfullness, i yin og i yoga, der jeg lærer mine studenter å være, observere og akseptere.
Selv jobber jeg mye med det samme, ikke det å akseptere meg selv for det har jeg lært meg for mange år siden at jeg faktisk ikke er så værst en person. Og noen ganger overrasker jeg meg selv også. Jeg liker meg selv akkurat som jeg er, men jeg jobber mye med å stilne sinnet.
Hjernen min fungerer på høygir 24/7 og det å roe den ned å observere er virkelig litt av en prosess.

Det å eie hjernen sin å ikke bli eid av den, det å ta kontroll over ditt eget sinn, lære deg selv å kjenne på alle punkter. Observere hvordan du reagerer i de forskjellige situasjonene, være vitne til deg selv rett og slett helt uten å dømme. Så man ikke går rundt hele livet på autopilot i tomhet og før man vet ordet av det har du levd noen andres liv.

I morges når jeg våknet så kjente jeg at tankene hadde jobbet hele natta, og det fortsatte etter jeg våknet ( nå skal det sies at jeg hadde feber i går og hadde sikkert litt skrullete hode i den forbindelse og men i all hovedsak så fikk jeg mye å tenke på som måtte prossesseres)

Jeg var og er fortsatt full av inspirasjon og fant heller ut at isteden for å roe meg ned og stilne sinnet så spiller jeg heller på lag med kreativiteten. Derfor har jeg studert, laget programmer, jobbet og forberedt meg til ukas yogaklasser, ukas PT yoga og ikke minst, hørt igjennom en tonnevis med magisk musikk jeg hadde glemt litt på veien.
img_0231

En person minte meg på at folk er ikke folk, men mennesker som gjør så godt de kan. Det synes jeg var et fint perspektiv. Og med det så planter jeg nesa i yogamatta å prøver å gjøre en liten yogaflow for healing så er jeg forhåpentligvis god som ny i morgen 😀

Og til dere som hadde tenkt dere på yoga til meg i kveld så må dere gå likevel, det kommer en strålende vikar og flyter dere igjennom varmen i kveld så kommer jeg sterkere tilbake til uka ❤

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s