Bakterier og faenskap

( WARNING: et skikkelig syteinnlegg)

Det er høst i lufta, sommeren har vart i trøndelag i 1 1/2 uke tilsammen. Men nå lukter det altså høst, å når jeg våknet i morges ja så var halsen helt tett og for ikke å snakke om nesa. Ja for en yogalærer er også menneske og kan nemlig bli syk, selv om det hører sjeldenhetene heldigvis.

Innabords finner du febernedsettenede, ingefær og sitron i håp om at noen av de tre skal kunne hjelpe meg å overvinne den idiotiske og helt unødvendige bakterien 😉

img_9627Jeg NEKTER å bli syk denne gangen, for sist jeg var syk så varte det i hundre år, å nå er jeg så godt i gang med treninga at jeg rett og slett IKKE har noen planer om å bli noe dårlig. Denne gangen MÅ kroppen bare “deal with it” for det passer ikke Yvonne dette her.

For 2 dager siden knapt var jeg oppå her med denne fine jenta, og formen var helt flott så hva i svarte var det som skjedde?

img_9613

Ja man kan så lure, skal man liksom bli straffet fordi man nyter utsikten. Heldigvis så ble det ikke noen badetur da :O da hadde det nok vært enda verre.

Om du sitter med infoen om hvordan riste av seg disse grusomme små irriterende bakterienen i en fei så kom gjerne med ALT du har av info.
Nå skal bakteriene BORT for ingen skal holde meg bort fra Spontan på lørdag.

Ha en strålende fin dag.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s